Sahraninannesi Kizlar bebegim 2 aylık. Geceleri 2 saatte bir emzirmeye devam mi etmeliyim yoksa kendisi ¾ saat uyuyor bazen. Yoksa hiç uykusunu bölmemeli miyim ?
merrvayydn Sahraninannesi bebeğimi 40ı çıktığından beri uyandırmıyorum prematüre olmasına rağmen,doktorumuz söylemişti.Eğer ki kilo alımı güzelse uyandırmanıza gerek yok o zaten acıktığı zaman ortalığı inletir ☺️
Smremr120220 Sahraninannesi valla ben 15 günden sonra hiç uyandirmadim karnını doyurup uyuttum kendi zaten acıkınca uyandı çok şükür sarılık vs birseyde olmadı şuan 5 aylık herşey gayet normal ilerliyor
Hilalyusra Canım tabiki senin kararın ama sunu belirteyim gece verdiğin süt gündüze oranla daha iyi besliyor ve kilo alımına destek . Bende max 4 saate bir teklif etmelisin en azından susuzluk ihtiyacı giderir. Etkisini gördüğüm için tavsiye ediyorum.
Sahraninannesi Hilalyusra çok tesekkir ederim canim kendisi zaten 4 saatte bir kalkio veriyorumm ben 2 saatte vermeye devam etmelimiyim diye merak ediyordum açıkcası.😊
Tinymom Hilalyusra bu konuya katılmıyorum maalesef bebeğim 15 aylık olacak hala gece çok fazla sayıda kalkar ama zayıf