Semaaglrr Kızlar iyi geceler. Dilat Polat’a cilt bakımı yaptırıp memnun kalan var mı acaba aranızda İzmirde ki şubesine gidicem ama tam karar veremedim
mehmel54 Semaaglrr mutlaka gidin param olsa bende gidicem ama durumum el vermiyor ama gerçekten verdiğin paraya değiyor yani
Gbbc Semaaglrr Bende şurda bekliyim ne zamandır istiyorum gitmek ama internette çok olumsuz yorum var o yüzden karar veremiyorum
Woody Semaaglrr Dilan Polatı bilmiyorum da birkaç gün sonra hydrafacial yaptıracagım sonunda. Araştırın düşünüyorsanız. Tertemiz oluyor cilt
Semaaglrr mehmel54 Bende boşuna para vermek istemiyorum çok fazka memnuniyet var. Butfan sormak istedim gidenler memnun mudur diye. Teşekkür ederim size
Semaaglrr Gbbc evet ya olumsuz yorum olduğu kadar çok fazla memnuniyette var. Cilt sonuçta insan güvenemiyor
fanatikfenerli Woody merhaba yaptırdınız mı acaba bende düşünüyorum da cildiniz de bir farklılık oldu mu kaç seans aldınız ?
babydaisy Semaaglrr cilt bakimi yaptiracagim iyi bir yer arayisindayim bende ama nedense bu kadina guvenemiyorum gibi gercekten memnun mu yaptiranlar ?
Woody fanatikfenerli merhaba, yaptırdım. Gerçekten parladı yüzüm. Çok temizlendi. Henuz 1 seans gittim. Ayda bir dedi ama 2 aya açtım arayı. Yakın zamanda 2.sefere gidecegim
fanatikfenerli Woody bende bugün gideceğim görüşmeye bana da 4 seans ayda bir denildi kampanyalı fiyat olarak 1000 lira bir fiyat aldım siz ne kadara yaptırdınız ? ☺️
fanatikfenerli Woody anladım bende 4 seans 1000 TL olarak paket aldım göreceğiz bakalım bir farklılık olacak mı ☺️