Nyles2019 5 ay atağı geçiren varmı? Oğlum çok Huysuz çok agrasif ve hiç mutlu olmuyor. Her atak tutar mı günü gününe uykusu bile etkileniyor 4 ay atağı kabus gibiydi. 5 ay ayağını nasıl aştınız bebeğiniz nasıldı?
Egeninannesi28 Nyles2019 4 ay 29 gunluguz dünle bugünün arasında daglar kadar fark var noldu 1 gunde anlamiyorum saatlerce disarda gezdirdim parkta dolastirdim uykusu var uyumuyo agliyo söyleniyo surekli 😥😥
2503 Nyles2019 deme deme 5.aya yeni girdik 4 kabustu bugün sürekli kucak istedi uykuya dalacak bana yapışıyor yoksa yeni bir atak mı =(((zaten gece uykusuda bozuldu sürekli uyaniyor
Nyles2019 Mrac_bebek valla ne sen sor ne ben söyleyim uyku gerilemesi oluyur emme problemi sürekli kucak isteme ağlama krizleri
Nyles2019 Mrac_bebek bende de var canım atak programı oradan bakıyorum 27 gün kalmış atağın bitmesine. 😔
Emineeeeee Mrac_bebek bana bakarmısınız doğması gereken tarih 27 nisan doğum tarihi 30 nisan kız bebek
Edizveannesi Mrac_bebek bana da bakabilirmisiniz? Şuan atakta oldugumuzu düşünüyorum ama ne zaman biticek umarım uzun sürmez😣
Nyles2019 Egeninannesi28 canım benim 5 ay 15 gün ama çok mutsuz mızmız yani durmadan ağlıyor çok zor ya😔
ozdmrgmz Egeninannesi28 aynı biz, biz de 4 ay 27 günlüğüz bi gün önce pusetinde uyurken şuan asla uyumuyor. 2 gündür canıma okudu valla.
Nyles2019 2503 evet canım 5 ay 15 günlük olduk yeni girdik ayağa 28 gün sürecek ve zorluyor beni inanki sürekli mutsuz bu aylarda artık anneyi kaybetme korkusu başlıyormuş Belki ondan mutsuz bilemedim.
Gksaksl Nyles2019 Benim oğlumda bugün 4 aylık oldu programa göre atağının bitmesine daha çok var ilk girdiği gün 33 gün var diyordu bitmesine. En uzun atak sanırım buymuş ama çok ilginçtir ki bugüne kadar her atağı tuttuğu halde bu ay atakta değil. Programa göre öyle ama kendisinde bir huysuzluk değişiklik yok çok şaşırdım :) Sizin de umarım bebekte kısa sürer.
Nyles2019 Gksaksl maşallah o zaman hep böyle geçer inşallah sizin evet en uzun atak 4.ay atağı çok kötü geçti uykusu bozuldu ve yeni düzene girerken şimdi bu atağa geçtik buda 28 gün sürecek 😔
Deletedmom136 Gksaksl atağın başında ben de böyle diyodum aman yarabbi bitmesine 8 gün var ve 2 gündür dellendik 😂
Nesrinbek88 Nyles2019 atak programın ismini söylerminiz bende bakayım kızıma sürekli mız mız söyleniyo kucakta gezmek istiyo
Drn Nyles2019 Benim içinde atak haftasını hesaplar misiniz rica etsem. 22 mart 2019 doğumlu. Normal de olması gereken 3 nisan2019
Merve_kozz Nyles2019 ben actım şimdi aynı posttan 😭😭 mahvoluyorum resmen dördüncü ay atagıda neymiş bunun yanında 😭😭😭 uyumadığı her an hep aglıyor hep mutsuz cıldırcam az kaldı 😭😭
Nyles2019 Merve_kozz program var mı sizde bu atak bitince anneyi kaybetme korkusu başlıyor 😔 baya zorluyormuş. İnşallaj geçecek sakin kalalım.