minikbaykus Hayatım da bu kadar gecikme yaşadım ilk defa. Resmen 12 gün gecikti. Test yaptım negatif doktora gittim negatif, kan sonucu negatif. Neden hala olmuyorum ki 😔
Hellomoto minikbaykus benin Bi yakınımda da oldu doktora gitti bişey gözükmemiş testde negatif çıktı kan verdi pozitifdi sizin kanda da negatifse hamile değilsinizdir bide stresten de gecikme oluyor ben bazen adetim gecikti diye düşününce gelmiyor
Ummahan250820 minikbaykus bı ay herkesin çok gecikmiş canım hatta bende geçenlerde forum açtım benimde gecikmişti mevsimlerden sanırım birde yakıım zamanda covit geçirdiysen ondanda olabilir
Oguzkevser Merhabalar bu aralar bı çok yerde okudum baya bı kişinin adet gecıkmiş benımde gecıktı 4 gün hala olamadım sanki adet olacakmısım kasıklarım agrıyor. Ikı defa test yaptım negatıf bakalım carsamba dr gıdıcem ne dıcek
minikbaykus Oguzkevser benimde öyle inan ki. Sürekli adet olacakmış hissi var 13 gün geçti. Hâlâ da gelmedi.
minikbaykus Oguzkevser bende çok stres olmuştum ama. Testim negatif. Doktor da baktı. Kan sonucum da sıfır görünüyor. Olmuycam mi bu ay diye korku girdi icime
Henakiz Ara ara böyle düzensizlikler normal bence. Zaten doktorunuz muayene etmiş, bir terslik olsa çıkardı ortaya. Kafaya taktıkça geciktirirsiniz, stresi geriyor ve geciktiriyor. Kendimden biliyorum. 🙈
Oguzkevser @minikbaykus benimde bugün kandan baktılar negatıf cıktı kasık agrımda idrar yolu enfeksıyonu varmış agrım ondanmış . Dogumdan sonra düzensizlik olurmuş öle dedı dr
Oguzkevser @minikbaykus takide kasık agrısı cok oluyordu. Ama sürekli oldu bi ara suan var ama eskısı gıbı değil
minikbaykus Oguzkevser doğum yapalı 2 buçuk yıl oldu. İki buçuk yıldır ilk defada bu kadar gecikti 15 gün olacak nerdeyse. Bu genç yaşta menopaza mi girdim diye korkmaya başladım inan ki