Aliarel Kızlar diş için tedagil kullanan varsa Doktor mu önerdi Kaç aylıkken kullanılıyor,kullandınız? Olumlu etkisi oldu mu?
Elika00 Aliarel ben memnun kalmadım açıkçası kafama göre aldım yani diş çıkarıyordu çok huysuzlandı aldım jeller daha iyi bence
Alparslan616161 Aliarel doktor verdi 2.5 aylıkken ama kime sorduysam kullanma dedi çıkan dişleri çürütüyormuş
Gmzynpasya Aliarel doktor önerdi mennum kaldık biz 6 aylıkken vermiştik çok huzursuz olduğu dönemlerde dökerim ağzına Bi tane sakinler hemen
Elcinn Aliarel ben 3 aylık başladım gayet memnunum günde 3.4 tane kulanıyorum şuan kızım 9 aylık ağız bakım da içinde yapıyor hani tek diş için degil
berenkus_ Tetagil temiz içerikli bi urun cok yakin bi arkadaşım o firmada calisiyordu onun önerisi ile aldim bende kullanıyorum
Glsm45 Aliarel 4,5 aylıkken kullandık.faydasını gördük.zaten bitkisel ve temiz içerikli.doktor önerdi.ama tabiki herşeyin fazlası zarar
Mavis34 Aliarel ben aldım önceden dentitox kullandım.o daha uzun etki ediyor vebsurmekndaha kolaydı tetagil için ağzını açmıyor bebeğim ve etkisi 1 saate geçiyor yine başlıyor ağlama huysuzluk