Pinardefne 4,5 aylık kızım aşırı sacları dökülüyor herkes kestir diyor korkuyorum nedense sizle naptınız yaptıysanız ne şekilde kestirdiniz
gyns Pinardefne 40 çıkmamıştı oğlumun saçlarını kazıttığımızda.. Ama berberin tecrübeli olöası önemli🙂..
deletedmom4842 Pinardefne Oğlumun 10 günlüktü kestim iyi ki kestim bu sıcaklar da o saçla terden mahvolurdu zaten emerken ter içinde kalıyor
SukranUras Pinardefne biz de 4 5 aylıkken kestirdik çok döküldüğü için. Traş makinesinin en uzun ucuyla. Şimdi uzadı bile 🌼
Pinardefne [bilinmeyen] kakasında bnde gördüm bugun kıl sinirlerim alt üst oldu kessem bi dert kesmesem bidert korkuyorum nedense
gyns [bilinmeyen] Şükür bizdede bişey olmadı🙂.. Bende korkmuştum, durmaz zarar görürse diye ama.. Küçükken daha az hareketli oldukları için daha iyi oluyor😅..
alinmavi Pinardefne dokuldukten sonra yeniden cikiyor ve yeni cikanlar dokukmuyir ben kestirmedim ama yutan bebekler varmis boyle bir tehlike varsa kesin nolcak hicbir sey olmaz ama her halularda yine dokukecek yani onlar