larapinar Alerji mamasına geçtiğimizden beri öyle böyle değil kokuyor kokusu oda sarıyor abartmıyorum. Normal mi başına gelen var mı?
Znurr larapinar evet bizim de öyleydi, ben dışında herkes zehirleniyordu resmen 😂😂😂 doktor anormal bir durum olmadığını mamadan kaynaklı olduğunu söylemişti, 1 yaşında ve kestik mamayı düzeldi kakası
Alparslan616161 larapinar normal benm oğlum ossurduğunda belki inanmazsn gözlerimiz yanıyor o kadar kötü kokuyor kakası da öyle
bebitonunannesi_ larapinar bende sormak istiyorum bebepim 3,5 aylık anne sütü ile besleniyor çişi mi gazı mı bilmiyorum ama kaka gibi kokuyo kaka yapmış sanıyorum
Znurr larapinar Koca yürekli analar olarak belli bir zaman dayanmak gerekiyor🤦🏻♀️ Mamayı bırakana kadar devam ediyor o durumlar 🤷🏼♀️😅😅
larapinar Alparslan616161 inanırım çünkü iki gecedir gözlerim yanıyor felaket 🤣 gece kokusuna kalkıyorum keskin 🤪
larapinar Znurr boklu totolarını bile yeriz analık❤️🤣 ama insan kaçıran bi koku olduğu için dedim acaba normal değil mi fjdjdj
Alparslan616161 larapinar akşam mesela dışarı atamıyorum bezi poşete koyup sıkıca bağlıyorum ama koku yine evi sarıyor