Kbra6161_ Oğlum 15.ayina girecek menenjit aşısı hiç olmadı doktorda temmuz da gittiğimizde 2ay sonra gel demişti geç mi kaldım kaç doz yapılıyor kaç ay arayla yapılıyor bilenler yazabilirmi
Wanderlust Kbra6161_ 1 yastan sonra biri tek doz digeri 3 doz yine oluyor dedi doktorum istedigin zaman gel yapariz bir zamani yok demisti doktorum tabi ne kdr erken o kadar iyi ama gectiyse yine yapilabilir yani
Kbra6161_ Wanderlust ya aslında bana doktorumuz oğlum 1yasindan sonra bu aşıyı söyledi ondan önce ki kontrollerinde hiç bahsetmemisti
Masaliko25 Cuma günü b grubu menenjit beksero yaptırdım 9 aylık kızıma baya ağır bir aşı iki gün ateş yaptı ama yaptırmazsam içim rahat etmıycektı ücretleri makul olsaydı keske imkanı olan herkes yapabilseydi
Kbra6161_ Masaliko25 ah keşke.. yeterki sağlıklı olsunlar diyoruz ama 🤷 benim de içim rahatbetmiyo hic
Wanderlust Kbra6161_ her doktorun asi takvimi baska bazilari 5.ayda bazilari 9.ayda bazilari 1 yas ustu soyluyorlar agir bir asi oldugu icin. Doktorunuzun bilgisine guveniyorsaniz endise etmeyin bir bildigi vardir