Melekbas Gaz sorunu olup mama kullanan anneler hangi mamayi kullaniyorsunuz? Gaz sorunun bittigini dusunup normal mamaya gectim ama asiri gaz sorunu olmaya basladi yine bebelac gold ve bebelac alerji yapti onun haricinde
Hbora Melekbas sma comfort benim bebeğime çok çok iyi geldi aptamil comforfil ve hip combiotik denedim aşırı gaz yapmıştı bi deneyin bebeğiniz hangisinde rahat ederse
tgcycl19 Melekbas ben ilk basta aptamil kullandım çok fena gaz yaptı şimdi sma kullanıyorum çok memnunum
ZumruduAnka Melekbas ben zamanında evolvia sma aptamil bunların hepsini kullandım hepsi gaz ve kabızlık yaptı. Sonra sütüm gelinde anne sütü aldı sadece oda çok gaz yaptı ama kabızlık sorunu çözülmüştü çok şükür. O yüzden nurse harveys kullanıyordum gaz giderici bayada faydasını gördüm.
Melekbas Hbora evet soylediginiz iki marka bizde de asiri gaz yapti normalde cok gazli alerji mamasi kullaniyoruz ama suan icmiyor tadini sevmedigi icin ne yapacagimi sasirdim bir aydir sma deneyeyim birde insallah iyi gelir
Hbora Melekbas valla inşallah iyi gelir dualarım sizinle çünkü bende iyi geleb hangisi bulana kadarçok ızdırap olmuştu
Melekbas ZumruduAnka butun gaz damlalarini kullandim hic birisinin faydasi olmadi sadece mama iyi geliyordu onunda tadini sevmiyor o kadar gazli ki kriz tutup saatlerce susmadiginda araliksiz 10 saat kadar agliyor cunku doktorlar bile sasiriyordu o yuzden gaz damlasinin bir faydasi olmuyor bize