Bsrak  Bebeğimin sırtında kafasında , hafif şekilde kollarında bu şekil kızarıklıklar var başına gelen oldu mu yarın sağlık ocağına götürücem ama buraya da yazmak istedim
Bsrak Omom ya şöyle evet sık sık terliyor ama terlediği gibi sürekli üstünü değiştiyorum ve her gün duş aldırıyorum isilik gibi gelmedi bana pek
Gnc27 Bsrak aynen bitince böyle döküntüler olurmus .gEcici bi durummuş . @dr_sercanuysal sayfasına bakın bi isterseniz .en sondan bi önceki gönderi .tabi oysa bilemem .isilik de olabilir .
Bsrak 2bebelianne götürmüştük canım antibiyotik ve ateş düşürücü kullanıyorduk 4 5 gündür ateşi vardı ateş bitti bu başladı
Gulcin2934 Bsrak bizimde bi kere böyle oldu ateşli hastalığından sonra ateşide baya uzun sürmüştü doktora atmıştım resimlerini normal demişti 1 gün sonra solmuştu
Gulcin2934 Bsrak viral enfeksiyon sonrası döküntü olması normal bir kaç güne solar demişti doktor bir gün sonra baya bi azalmıştı geçti sonrasında da hemen ama yine de götürmekte fayda var içiniz rahat olsun
Bsrak Gulcin2934 anladım canım çok teşekkür ederim yarın olsun bakayım bir azalma solma olmazsa götürürüm çünkü yeni hastalıktan çıktı uzun süreli ateş oldu daha yeni geçti sayılır ateşi büyük ihtimal sizinki gibi bakalım bir yarın olsun