Rabia3535 Bebecikleriniz gece uykusuna geçtimi kaç aylık kaçta yatar kaçta kalkar gece kackez uyanır gündüz kackez uyur kaç saat uyur
Laden Rabia3535 3,5 yaşında kızım. Öğlen 13.00 gibi öğlen uykusuna yatıyor. Bazen 1 saat bazen 2 saat uyuyor bazen 10 dakika sonra kalkıyor🥲 Gecede 9.30-10 gibi yatıyor kreşe başladığından beri Allaha şükür. Çok çektim çok😁
Show_must_go_on Rabia3535 bu saatte gece uykusuna geçenlere hep imreniyorum 6 aylık asla ama asla gece 11 buçuk 12den önce geçmiyor uykuya
Rabia3535 Show_must_go_on gündüz kaçta yatıyor ki keçkere yatıyor KESK’e benımkı geç yatsa geç kalksa sabah beşte ayaktayız beş aydır kopek gibi çekiyorum neler neler gece saat başı kalkar akşam yedi oldumu ağlamaya başlar huysuzlarının gündüz yırmı dakika uyur en fazla broşür geçecek deyin
Zlm Show_must_go_on gündüz kaç uyku yapiyo en son uykusuna kaçta yatıp kalkiyo kaç aylık gündüz uykularını duzenlerseniz gece uykusuda düzene girer
Zlm Rabia3535 16 aylık 8 8 buçuk arası uyuyo sabah 7 7 buçuk gibi kalkiyo. Gündüz uykusu tek. Gece bazen hiç uyanmaz bazen bir kaç kere mizildar belli olmuyo
MinnakvLiva Rabia3535 ne gece uykusu yemek yiyip parka kaçtılar babasıyla tek başıma kaldım mutfakta 😂😂
Bircaykoyicelim Rabia3535 15 aylık kızım saat şu an 19:30 yatağına koydum. Akşam 8 de uyuyor sabah 9 da uyanıyor 🙏
Show_must_go_on Zlm çok denedim gündüzleri asla uyumuyor her uykusu 10 dk 3 defa uyuyor gece zaten her saat başı 40 dkda bir ayaktayız
Drn05 16 aylık bebem 1 saate gece uykusuna geçer gece 5778283737373 kezzz uyanır sabah 7 en geç 7 buçukta ayakta ben uykuya hasretim ne zaman 9 a kadar uyucam ya da kesintisiz uyucam çokta bişi istemiyorum yani 😅 gündüz de iki uyku yapıyor hala
Lulemom Rabia3535 7:50 da gece uykusuna geçti. 13 aylık olacak bi hafta sonra. Gece 8. Aydan beri uyanmıyor. Bi haftadır tek uyku deniyorum iyi gidiyorduk ama 2 gündür öğlen az uyuyor. Sabah 7 ye alarm kurdum uyandırcam 2 uyku yaptırcam 😄
Papatya2636 Rabia3535 akşam 8.30 gibi yatar sabah 6-7 gibi kalkıyor gündüzleri pek uyumadığı için akşam erken yatıyor 4.5 aylıkpız
DemetF Rabia3535 bizde simdi uyuduk uyku egitimi veriyorum 2.gecemiz sallamaktan kurtuldum aslinda yarim saat daha erken uyuyor normalde
Sayayla Rabia3535 bebeğim 1. Ayından sonra gece uykusuna geçti 5. Ayımızdayız geceleri hiçbir zaman uyanmadı ben uyandırmadan besledim kızımı akşam en geç 9 gibide gece uykusuna yatar şuan gece uykusunda meselam😀maşallah diyim 🧿🧿
makarnadelisi Rabia3535 25 aylığız akşam 9 veya 9 buçuğa doğru yatar sabah 8 de kalkar öğlen de 1 de uyur 3 gibi uyanır uyanmazsa ben uyandırırım ama yavaş yavaş öğlenleri 1 buçuğa doğru kayacak gibi duruyor
Grkm00baby_ Rabia3535 8,5 aylık akşam 9 da uyur sabah bazen 7 kalkar öğlen 1 den 4 e kadar uyur 6 gibi ikinci uykusunu yapar ama yarım saat bile sürmez
Show_must_go_on Zlm hem sepet beşik var hem kendi odası var yer değiştiriyorum uyumadığı zaman yere bile yatak atıyorum hiç birinde uyumuyor