circirbocegi antıbıyotık kullandm şükür agrısı vs hepsi gecti de azcık boyle gogsumde beze kaldı gibi bişey olur mu ondan
Mom0008 Rahatsız ediyorsa suyun altında masaj yaparak sağ göğsünü ben öyle rahatlattım ilaç kullanmadan 3 4 gün çektim kızarıktı ağrısı vardı hele emdikçe suyun altında masajla hep sağdım bol emzirdim geçti
Mom0008 circirbocegi emdikçe bebek gider zamanla emerken elinle bezeye masaj yap zamanla geçiyor ben 2 defa oldum ateşlendim titreme aldı yürüyemez hale geldim ilaç kullanmadan sürekli sağıp emzirerek atlattım valla zor oldu bebeğim çok meme düşkünü olduğu için doktor ilaç veremedi
Alpanasi circirbocegi aynı durumu yaşadım. 7 günlük antibiyotik sonrası sert bir beze kalmıştı ters emzirme bende işe yaradı ama emzirmeden önce duşta en az 10 dakika masaj yapmıştım çıkar çıkmaz da emzirmiştim. Hemen yumuşamıştı o beze.
Alpanasi circirbocegi uykulu ve karnı aç olduğu bir an belirleyin öncesinde duş sonra hemen emzirme yapın o zaman işe yarar
Alpanasi circirbocegi bir de emzirme yastığını çevirerek ters emzirmede kullanabilirsiniz ayakları aşağıya düşmez rahatsız olmaz bebek