BirAnneBirBebekkkKk Her ay ayni korkuyu yasayanlar varmi benim gibi hem hap hemde dikkat ediyoruz ama her ay korkuyorum bu ay hapimi saati saatine icemedim korkuyorum yarin gunum ben sanki simdiden karnim sismis gibi hamileyim gibi hissediyorum
Mizmizmyrtle BirAnneBirBebekkkKk bende de her ay aynı korku var prz+geri çekilme ona rağmen 1 gün gecikse triplere girmeye başlıyorum bu sefer reglim hepten gecikiyor geciktikçe daha çok stres böyle kısır bi döngü
Kuzeymomss BirAnneBirBebekkkKk maalesef bende 🤦🏼♀️ normalde aynı gün aynı saatte gelirdi, bugün sabah öğlen arası olmam gerekirdi olmadım bir strese girdim ki sormayın. Allahtan az önce oldum da rahatladım
240519 BirAnneBirBebekkkKk bu yüzden psikolojisi bozulan ben kan testi verdim cuma günü negatif ama ben hala bından çıkamadım oğlumun doğumundan sonra iki sene hiç korumadım süt korur dediler ne bileyim ama gerçektentw beni korudu emZirmeyi bıraktığım ay hamile kaldım ama hiç bir şekilde korunmadım sadece yumurtlama günlerinde geri çekilme yöntemi yaptık ama şimdi yine iki şekilde korunuyorum psikolojiyi bozdum bu platform yüzünden olacağı oldu mu gerçekten bi şekilde oluyo
Gaye101 BirAnneBirBebekkkKk ben de şu an adetime 9 gün var geçen haftadan beri test yapıyorum. Bir test silik çıkıyor bir test negatif bir test sonradan silik. Ya ben kafayı yedim ya testler. Bir gün midem bulanıyor. 4 gündür göğüslerim büyüdü gibi geliyor. Hep hamileyim diye dolanıyorum