MademoiselleZengin55 Doğum yapalı 3 buçuk ay oldu.Doğurduğum gün 82 kiloydum ve hâlâ aynıyım maalesef.Ne denediysem bir türlü başaramıyorum kilo vermeyi.Deneyipte başarılı olduğunuz bir yöntem var mıdır? Şimdiden teşekkürler 🌸
Toprak-hira59 MademoiselleZengin55 52 ile hamile kalip 86 ile doguma girdim dogumdan ciktigimda da ayni kilodaydim 40.miz ciktiginda 69 kg ye dustum 2.3.aylikken 62 ye dustum kalmak istedigim kg 59 felandi ama ama 4.5 aylikkende 56 ya dustum simdide alamiyorum sanirim beslenme duzenimi alistirmisim. Sabahlari uyandigimda sadece nescafe iciyorum erkenden kahvalti yaomiyorum yoksa oglene kdr acikir birdaha yaparim diye kahvaltimi 11.12 arasi yapiyorum zaten aksama kadar acikmiyorum birde cok fazla nescafe tuketiyorum aksam en gec 7 de yemek yiyip gece kahveden baska asla birsey yemiyorum tatli asla yemiyorum hamur isi asla yemiyorum birde aksamlari yemekten sonra 50 mekik 30 squad ve farkli egsersizler yapiyordum ben bu sekilde verdim butun kilomu
ballilokmamMm MademoiselleZengin55 92 ile doğuma gittim 80 kiloya düştüm yok ama gerisi olmuyor. Diyete başlıyorum 4.5 gün sonra tekrar bozuyorum istikrarlı bir arkadaş lazım bana 😂🥰🤭
MademoiselleZengin55 svdarc Valaha haklısınız galiba çünkü çorba içerek bile kilo alabilecek bir bünyeye sahibim 🤦♀️
PamukPrensesannesii MademoiselleZengin55 emziriyor musunuz ? Emzirince kilo verilir diyorlar da bende pek veremedim
MademoiselleZengin55 PamukPrensesannesii Emziriyorum aynı zamanda mama da veriyoruz.Bana da herkes öyle dedi Sevindim bende gider böylece diye ama yok.
MademoiselleZengin55 PamukPrensesannesii 63le hamile kaldım.87 ile doğuma gittim eve geldim 82.Şimdi de 78 kiloyum ama 4 buçuk ay olucak nerdeyse.
PamukPrensesannesii MademoiselleZengin55 bende aynı hem emzirip hem mama veriyorum. Diyetisyene gittim ilk 6 ay diyet yapma mamayı biraktir sadece emzir dedi
Patatesimm Günde iki fincan yeşil ben bi sabah bide gece yatmadan içiyorum çok işe yarıyor Asla ekmek yok ben şahsen beyaz da kepek de yemiyorum akşam en son 5 de yiyorum sonra su çay böyle bide detoks suyu böyle 8 kilo verim ama daha da vericem
MademoiselleZengin55 Toprak-hira59 Valaha çok güzel vermişsiniz tebrik ederim 🙏🏻 Bende bugün yeniden başladım Bakalım inşallah başarabilirim.
MademoiselleZengin55 Patatesimm Birbirimizi gaza getirerek daha güzel sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum 🙏🏻