fulymom Selam kızlar. 34. haftamda erken doğum yaptım. Şu an 28 günlük bebeğimde halen sarılık devam ediyor. Tahliller temiz. Işın tedavisi alıp duruyoruz. Meme emiyor, artı emzirdikten sonra kaşıkla da veriyorum sağıp. tam olarak ne zaman geçer bu sarılık?
Nesrincente fulymom bizde 1 aylığız suan sarılık bızde olduk 17ydı fizyoterapi aldık bızde 16 saat kadar 1 haftalıktı sonra sarılıgımız uzadı idrarında enfeksiyon cıktı oda sebep olur dedıler kan tahıllinde sarılık cıkmamıs ama halen sarı gibi teni 3 aya kadar falan sürebiliyornus ama biz Bi defa ışın aldık zaten ilk hafta riskliymiş sizde 28 gun olmussunuz neden halen sürekli ısın veriliyor ki onu anlamadım
Keremarden Benim bebeğimde iki ay sürdü sarılık gittikçe azaldı bebeğim ışın tedavisi görmedi çok sık emzirdim gece mutlaka uyandırıp emzirdim ışıkta yatırdım gineş ışığına çıkardım ama yine de iki ay sürdü stres yapma bence zamanla düşüyor
Elisaminel Bizim kan uyuşmazlığına bağlı uzamış sarıldığımız var 2 aylık oldu kızım yeni düşmeye başladı bilurubin değeri genelde 3 ayı buluyormuş sıfırlanması
Elcis Bizde de kan uyuşmazlığına bağlı sarılık vardı 37+6 da doğum yaptım 2740 doğdu 2500 e kadar düştü. hastanede yattık meme + mama ile toparladık 1 ay sürmedi. Doktorumuz emme refleksi gelişmediği için emdiğini sanıyorsunuz ama karnı doymuyor demişti o yüzden hem Emzirdim hem sütümü sağıp verdim mama da verdim.