AnGeL_24 Merhaba kızlar 1ay 15 gunluk bebeğim var ve meme emuyor sizce siyah şarap içe bilirmiyim? Alkollü içkilerin hangisini ice bilirim?
Daenerys AnGeL_24 emziriyorsan içemezsin. Ek gıdaya geçmemiş . Her an her dakika emmek isteyebilir. Reddemezsin.
Tubasahra AnGeL_24 Çok erken değil mi ? Neyse ben olsam bunun riskine giremezdim. He illa icmek istiyorsam çocuk doktorundan kesin bilgi alırdım.
yusufmertmom AnGeL_24 emzir öyle iç bir sonraki emme arasında sanırım 4 saat olması gerekiyor diye okumuştum mama veriyorsanız o şekilde rahat edersiniz
Tatlisannee AnGeL_24 içtikten sonra sütünüzü sağıp döküyormuşsunuz sanırım çok canınız çekti madem için 🤷🏼♀️ Çünkü canınız bişey çekip içmemeniz de iyi değilmiş ama bilemedim içki sonuçta kızz 😁
Kupelikiz_1 AnGeL_24 tuborg gold içtim bir şişe daha önce de ara ara bir kadeh kırmızı şarap içtim sarhoş olmadım ortamdan da kopmamak için içtim olumsuz bir yönü olmadı
AnGeL_24 Daenerys Ben bebeğimi 2 saaten tez emzirmiyorum ve 2,3 saat uyuyor bazen de mama veriyorum mamaninda 3 saati geçmeden yedizdirmiyorun
Daenerys Kupelikiz_1 valla o ara ben maltana içiyordum içindeki armuttan çocuk gazlanıp uyumuyordu sabaha kadar etkilenmemesi imkansız
Kupelikiz_1 AnGeL_24 2 aylıkken şarap içtim denk geldikçe bir kadeh olarak içtim sarhoş olmadım çok fazla da tüketmedim bence öyle abartılacak birşey değil