25524 Merhaba arkadaşlar ilk kez post açıyorum.Sizce bu dönemde ev alınır mı? Fiyatlar düşer mı? Emlakçı falan tanıdığı olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim herkese.
The_Ana 25524 böyle bir soru sorduğuna göre bence sende bu. Dönemde ev alınmayacağını biliyorsun😃 çok kötü bodrum kattaki evler bile 1 milyon yada 1 milyona yakın 🥴
Brokolilim 25524 Almadığınız her ay pişman olursunuz seneye 1 milyona Bodrum kat bile bulamazsınız 3 ay önce yatırımlık ev aldım şuan değer 2 milyon oldu alın geç kalmayın
Aloaveraaaa 25524 aylardır bunu düşünüyorum ve işin içinden çıkamadım malesef. Kimisi düşecek diyo kimisi daha da çıkacak.
Minnosanne06 Aynen öyle olmuş,biz Ankara’dayiz dediğiniz gibi girişteki evler konumuna göre 1den başlıyor. Geçen hafta bir ev bulduk kredide sorun yaşamazsak bakalım alcaz,herşey evladımız daha iyi bir semtte okula gitsin diye
Minnosanne06 25524 Mamak’ta kiradayiz,aynı semt mahalle degistiricez,bu hafta belli oluyor kredimiz büyük ihtimalle alicaz. Yoksa para günden güne eriyor
tineanigra 25524 her gün artıyor fiyatlar hiç düşeceğini sanmıyorum bugün almadığımız her şeyi ertesi gün daha yüksek fiyattan alıyoruz. Biz nisanda aldık 1 milyona şuan bizim sitede 1.700 den satıyorlar
Brokolilim 25524 Alın imkanınız varsa gün geçtikçe artıyor Türkiye’de hergün zam üstüne zam oluyor ama çıkan fiyatlar kesinlikle geri düşmüyor o yüzden almanızı tavsiye ederim.
begonvilkokusu 25524 suan ev almak için her geçen gün geç kalınmıştır bence daha da yükselir ve düşmez diye düşünüyorum
Kuzeymomss 25524 bence fırsatınız varsa alın. Düşeceğini hiç sanmıyorum, biz haziran ayında almıştık düşeceğine hep yükseldi
AngelMotherr 25524 bizim burda 2 buçuk 3 trilyon varmi kız okadar paran gel komşum ol kircayim ben 🤣 istesek bile banka vermiyor bu nasil iş
cimcime1018 25524 Artık ne olursa olsun bu fiyatlar düşmez. Hatta günden güne daha da artıyor. Biz 1 sene önce aldık 400 binden 1 milyona çıktı şuan
Tatlican 25524 Ev fiyatları düşmez bence hic birsey yerinde durmuyoki .Ama kredilerde berbat olmuş bizde cekmek zorunda kaldik cekmesek evlerde pahalaniyordu