genc1anne Bebeğim 1 aylık oldu şimdiye kadar hep emzirirken uykuya dalıyordu meme sürekli ağzında olsun istiyor aç olmasa bile. Yalancı emziğe alıştıramadım tutmadı bir türlü. Memede uyumaya alışsın istemiyorum önerileriniz varmı nasıl uyutabilirim
moonbabymom genc1anne yenidoğan için farklı uyuma yöntemleri aramayın bence genelde çünkü memede anne kokusunda uyuyorlar. Kendilerini şuan güvende hissetmeye ihtiyaçları var o yüzden de fazlaca emmek istiyorlar. 2 aylık olduk biz. Zamanla ihtiyaçları ve istekleri değişiyor alışmaz. Naçizane fikrim her istediğinde emzirin
Eminecak genc1anne benimki de 2 buçuk aylık maalesef bende emzik alistiramadim. Geç verdim ondan olduğunu düşüyorum. Sarılık vardi sürekli emzirmem gerekiyordu diye emzikle yorulmasin dedim vermedim simdi almiyor bir aydir uğraşıyorum. Benimki de memede uyuyor ona şöyle alistirmaya çalışıyorum emerken uyku moduna geçince memeyi bırakıp pışpışla uyutmaya.
genc1anne Eminecak evet bizde de sarılık olduğu için emziriyordum sürekli saat başı bende uykuya geçiş yapacağı sıra pışpıylayayım