bukaga Zera ay siz aynı benim düsüncedesiniz ben de makarna pilav cok cok nadir veriyorum aynı bakıs acısına sahibim ❤️❤️
Zera bukaga Ne guzel😍 Makarna pilav hic yarari olmayan seyler sonucta, ben seker de yedirmedim hic beslenmesine besleyicilige dikkat ediyorum. 3,5 yasinda oglum 1 kere hasta oldu masallah 🥰🙏
bukaga Ayazinannesiseyda yaradı sanırım büyüdüğü icin de iştahlanmıs olabilir hani hareket ettiği icin bilmiyorum ama sonucta eskisi gibi zor yemiyor acıkıyor bile hatta güzel yiyor
ikizerkekannesi bukaga hiç 1 çay bardağı yedirmedim dolu dolu 1 büyük kase yerrlerdi obezde değiller merak etmeyin hiç birde 1-1.5 yaş arası yediklerini şuan malesef yemiyorlar3 yaş olucaklar büyüdükçe yemek istemiyorlar nacizane tavsiyem meyve yedirin ve akşam yemeği ekleyin 3 ana öğün yemek yaşındalar
bukaga ikizerkekannesi ay cok şükür ya asıl sordugum buydu valla sonunda bi cevap aldım ölcüden süphe ediyordum, cok saol canım benim ben de öyle tahmin ediyorum karsı cıkamıyorken ne yedirdim yedirdim🤣🤣
1712Elifeda bukaga Bence az bile yiyor..Şimdiki kilosu normal 18 aya uyumluysa çok da takmayın derim..😊Sizin yazdıklarınızı görünce dedim ben neler veriyormuşum