Annekizz Kızlar bugün gitmeyi düşünüyoruz yemek yeriz sonra hayvanları gezeriz diye planladık ama. Hayvanat bahçesi açıkmıdır eğer açıksa kaçta kapanıyor? Googleden baktım ama çiftlik 24 saat açıkta hayvanat bahçeside öylemi ??
neslicanben Annekizz bacım sen eminmisin boşa gitmeyin. Hayvanat bahçesi yok diye biliyorum çiftlikte. O kadar giderim hiç denk gelmedim. En son ankaparktan önce vardı
Ftmdgdln Annekizz çiftliğin içinde gazi park var onun içerisinde küçük bir alan var birkaç at ve biraz keçi tavuk filan var belki çocuğunuzun ilgisini çeker oraya gidebilirsiniz park güzel. Google’dan gazi park diye bakarsanız çıkar
Acemibiranne17 Canım orası ankapark oldu. Yine başkalarıda yazsın yine ama. Belki ben yanlış biliyorumdur.
Annekizz Acemibiranne17 Yenimahalle yazıyor ama bende bilmiyorum seneler oldu çiftliğe bile gitmeyeli eşim geçen arkadaşlarıyla çiftliğe gitmiş ama hayvanat bahçesini bende bilmiyorum
Annekizz neslicanben Bende bu yüzden size soruyorum canım seneler oldu gitmedim googlede gördüm bende merak ettim o yüzden çiftliği biliyorum ama hayvanat bahçesi olduğunu googlede gördüm sanırım yok iyice araştırdım