Im_yuce Merhabalar bilmediğim sebepten ötürü 8 günlük kızımın sol gözü çapaklanıyor geçmesi için çözüm önerisi olan veya daha önce başına gelmiş birisi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Gul-42 Im_yuce gozyası kanalı tıkalıdır bızımkı bırı gectı bırı gecmedı dıger ay amelıyat olacak goz muayenesınde doktorun soyler cnm. Goz yası kanalı tedavısı yaz masaj var ordan bak
Sfybsfyb Im_yuce biz de dün akşam doktora götürdül 2 buçuk aylık bebeğim. Enfeksiyon kapmış dedi antibiyotikli damla verdi. Benimki 1 gün çapaklandı sonrasında çapak yoktu kızarıklık vardı bebeğimde sürekli gözünğ kalıyordu.sadeve kızarıklık varsa enfeksiyondur
Zumradmr_11 Benim bebegim de olmustu çay ile sildim sütümle sildim hafifletti ama tamamen gecmemisti doktoru damla yazdi ve göz kanallarina masaj yapmami istedi
Serp-n-il 1 ay boyunca sürdü pamuğu kaynamış ılık suya batırıp içten dışa sildim günde ⅘ kez tamamen geçti sağlık ocağı da çay değil su ile temizleyin demişti arada çay ile de yapmıştım içme suyunu kaynatıp ılıyınca kullanmıştım
Eylem1301 Benim kızımın d aynı şekilde oldu kendi sütünü damlat gün içinde kaynamış su ile temizle hatta diğer gözü de sil çünkü mutlaka ona d ageçiyor böyle yaptım bizim geçti geçmese bile doktor damla önermişti endişelenme geçer