[silindi] Kızlar oğlum 1 yaşında aşı zamanı geldi çattı yine😣 Malum içinde yumurta var. 6 aylıkken alerji şüphesi vardı sadece şüpheyle kaldı 4 aydır neredeyse yumurta yediriyorum arada vücudu kabarır ufak ufak ama geçer hemen. Alerji olmasada çok yatkın bünyesi var. Şimdi çok muallaktayım acaba hastanede gözetim altında alerji testi yaptırıp mı aşıyı vurdursam yoksa sağlık ocağında teste de gerek olmadan mı? Tecrübe ve fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?
Deletedmom115 [silindi] Zaten aşı olmadan önce soruyorlar herhangi bir alerjisi var mı diye var deyince aşılardan birini yapmıyorlar.
demetdemircioglu [silindi] oncelikle alerji doktorundan onay almak gerekiyor galiba bide burda okudum sanirim bi kizamik asisinda yumurta alerjisini tetikleyen bise varmis diger 2 asiyi yaptirdim diye okumustum.
[silindi] Deletedmom115 Evet ama ben alerjisi var mı yok mu tam emin olamadığım için arafta kaldım😊 Reaksiyon yaşayanları merak ediyorum👀
[silindi] demetdemircioglu Doktorumuz testler kesin sonuç vermiyor alerjisi olsa kaşınır,döküntüsü olur demişti.Ama yan etkiler beni çok ürküttü ondan sebep çok endişede kaldım.Sizde var mıydı alerji?
demetdemircioglu [silindi] bizde yok bir arkadasimin oglunda vardi o yaptirmadi daha doktorla gorusmediler henuz