Hamidee Merhaba şöyle sorum olacaktı korunma olarak hap kullanıyorum bıraktım ay adet olmadım normal mi test yaptım evde ilk negatif çıktı daha sonra Bi zman sonra baktım silik çizgi oluşmuş gebelik var mıdır
Birdunyabircennetannesi Hamidee Kaç dakika sonra çıktı? Bende ilk 2 3 saat çıkmamıştı ve sonra çok çok silik çıkmıştı ve herkes kuruma çizgisi demişti gidip kan vermiştim 6.26 çıkmıştı ve oğlum şuan 15 aylık elhamdülillah. Kan vermenizi tavsiye ederim
Hamidee Birdunyabircennetannesi 45 dk sonra falan çok silik çıktı ilk başta hiç bir şey yoktu teşekkür ederim
Asyaayaz1 10 dakika sonrasında geçersiz sayıldığı söyleniyor ama ne kadar doğru bilemiyorum siz kan testi verin
Agaclargibi Hapı bıraktığınızdan beri beklediğiniz ilk adet mi bu? Hap sonrası 20güne kadar gecikme normal ama test için bişey diyemem
Zeymesta Testte benim de grc cikmisti umudum yoktu ilk başta tekti çöpe atmaya gittiğimde çift olmustu 2 3 gün sonra tekrarladım suan oğluşum var 🤣🤣
Ervaelf Bende 12 haziranda kurtaj oldum bebegim kalbi durmus düştü ağustos 4 de adet oldum ama henüz olmadim bu ay normalmi geçti günüm ama korunuyoruz bebek olurmu