Anneciko Merhaba bebeğim 4 ay 15 günlük ek gıda değilde gece yatmadan önce pirinç unu veriyorum gündüzde elma yada armut günde 1 kere bunlardan sonra su vermem gerek. Biberon tutmuyor, kaşıklada çok zorlanıyorum genzine kaçıyor Nasıl su içiricem ben 😖😪
zre23 Anneciko millette tavsiye vermiş kafayı yicem su içmez 4 aylık bebek mama ver mamanın içinde su var
Mrvsmt2502 Anneciko eleştirmek için sormuyorum merak ettim neden bu kadar erken başladınız? Birde bebekler pipet ile çekmeyi bilmiyorlar denediniz mi bi yakınızınkini falan ben yeğenimin suluğunu denedim aventin çekmeyi bilmiyor su içemedi yani
Bal_bebegim Anneciko chicconun yumusak uçlu 4 ay+ alıstırma bardağı var bayagı süre onu kullandım oğluma 😊 gayet kaliteli, kullanıslı👍🏼
Temmuz1 Biberon değil de akitmayan suluklardan denediniz mi? Biz hep onlardan kullandık hala da 14 ayı geçti kullanıyoruz.baslarda biraz boğazına kaçıyor ama çabuk alısiyorlar ve çok rahat oluyor.
Anneciko Temmuz1 Philips aventin akıtmayan suluğunu almayı düşünüyorum 6+ yazıyor diye olurmu acaba diye düşümdüm
Dolores Anneciko Oğlum 9 aylık bahsettiğiniz suluk mavi dimi yeşil tutmaçı olan. Hala boğazında kalıyor çok su akıtıyor o. Başka markalara bakın derim
Serpil-alya Munchin 360 suluğunu alın 5-6 yaşına kadar hatta okul hayatında bile kullanabilirsiniz. Ben baştan çok suluk denedim ama baştan başlayacak olsam kesinlikle onu alırdım. Hem akıtmıyor hem bardaktan da içmesini öğreniyor bir yandan
Anneciko Nbos bebeğim sadece anne sütü ile besleniyordu. Geceleri arrık saat başı hatta yarım saatte bir uyanıyordu emmek için. Ayına göre biraz kilolu 9 kg doktorumda sütümün yaradığını ama bünyesine yetmediğini söyledi gerçektende öyleymiş daha 3-4 gündür bu şekilde besliyorum ve geceleri sık uyanmıyor🙏
Anneciko zre23 bana bak uslubunu takında konuş doktorumdan iyi mi biliceksin ünlü doçent doktor dedi bunu işine bak
Toprak-hira59 zre23 bu nasıl bi uslup? Kendinize gelin bence keyfinden mi gecmis muhtemelen dr.u gecirmistir bizede 4.ayda tadimlara baslatmisti dr.muz sadece reflu mamasi kullandigimiz icim
Anneciko Berilikomunannesi doktor kilolu insan bi tas çorbayla doyar mı dedi. Yani size şöyle açıklıyim 40 kilo bi insanla 80 kilo insanın yiyip doyduğu miktar aynı olur mu sütüm doyurmuyor ama yarıyor ki 4 ayda 9 kilo olmuş.