Hayaldusu Ablam için yazıyorum hanımlar. 13 yaşında oğlu var inanılmaz söz dinlemiyor. Alıp başını gidiyor. Sürekli karşılık veriyor. Yalan söylüyor. Hani öyle köyü aliskanliklari yok ama sokağa top oynamaya gizlice iniyo haber vermiyo. Ablam rahatsız beyninde kitle var maalesef kritik yerde sürekli başı ağrıyor. Ve oğlu inadina yapar gibi sürekli sinirlendiriyor. Bildiğiniz bir dua varmı veya zikir.
Benibenibihterini Hayaldusu Ergen cocuk soz dinlesin diye dua zikir mi olur Allah askina. Ergenlikteki bir cocugun asilesmesi normal. Ablanız icin üzüldüm. Gecmis olsun
Suzi-12 Hayaldusu pedegog eşliğinde desteklenebilecek bir süreç. Birde ergenleri kontrol etmek imkansız birazcık serbest bırakmak işi kolaylaştıracaktır Ablanız için üzüldüm çokkk geçmiş olsun 🙏 acil şifalar diliyorum 🙏
Wolverine Hayaldusu Gidebileceği ve de sevebileceği kurslar olsun, fotbol, basketbol, dövüş sanatları veya başka bir uğraş Ergenlik dönemini en az krizle atlatmanın yöntemi çocuğu doğru yönlendirip enerjisini düzgün yerlerde atabilmesini sağlamak.
tineanigra Hayaldusu üzerine gittikçe daha çok yapar hele ki kızmak bağırmak vs iyice ters teper. Ergenliğin getirdiği şeyler bunlar ben büyüdüm kimseye hesap vermem evresi bu :) uzman desteği alınabilir ne şekilde davranılması gerektiği ile ilgili. Dua tabiki edin ama sadece duayla çözülecek iş değil