brfnkc Kızlar bez bulamıyacagımız bir bölgede kullandıgımızdan farklı bez alıp 3 saat bebege taktık bu şekilde oldu pişim kremleri vs denedik ama işe yaramadı daha önce başına gelen önerebileceginiz kullandığınız bir krem varmı ?
Hep_mi_uykusuz brfnkc Varsa kamtoron yagi sur krem olarak bilmiyorum kuzum benim cok kotu olmuş bamgi bez boylw yapti
Meovvmeovv brfnkc bir de nacizane fikrim beni yanlış anlamayın yargılamıyorum inanın 🙏pişiği var yazmanız yeterli bebeğinizin mahrem yerini atmayın.etrafta pedofili o kadar iğrenç sapıklar var ki sinirlerimi bozuyorlar düşündükçe
Dilantatli brfnkc sudocrem ve saf zeytinyağı karışımını sürüp kapatmadan bekletin hava alsın iyi gelecektir inşallah geçmiş olsun 😇
dlk1410 brfnkc Her bez değiştirmede, zeytin yağlı sabunla yıkayıp iyice kurulayın. Bepantol pişik kremi sürün geçer insallah
VERA19 brfnkc Merhaba annemiz, bebeklerimizin özel bölgelerinin paylaşılmasına müsaade edemiyoruz. Bu sebeple postunuz düzenlenmiştir. Dilerseniz görsel yüklemeden tekrar post açabilirsiniz. Keyifli forumlar dilerim🌺