Emine5546 26 günlük bebeğim var kızlar ağzında pamukçuk var ilac ta kullanıyoruz ama geçmedi seside kısıldı napcamı bilemedim korkuyorum her yerini saracak die doktora gittim tek ilaca devam diolar başka birsey yok
tugceizgi Emine5546 kendi sütünüz den dudaklarına sürün her emzirme sonrasında. Ben öyle yaptım başından beri bebeğim 1,5 aylık. Şimdiye kadar çıkmadı çok şükür
Seymaseda Emine5546 Kuzum bizde şuan 3 buçuk aylığız 1 buçuk 2 aylıkken pamukçuk oldu doktor önce pamukçuk değil sütün yağlı tabaka bırakıyor dedi sonra pamukçuğa çevirdi bi ilaç verdi candi-pak sprey diye onunla geçti . Mikostatin kullanma bağırsakları önce gurur gurul öter sonra kurutur verme yani
Acabaymelike Emine5546 bizdede işe yaramamıştı başla bir sprey verdi onunla hem ağzına hemde kendi göğüslerine sık demişti 3 aylıkken geçti anca kendiliğinden
Emine5546 Seymaseda bizede verdi mikotatin biz onu kullanıyorum 23 gundur işede yaramıyor zaten peki ses kısıklığı oldumu sizde
Emine5546 Ayy bize mikotatin verdiler 23 gundur kullanıyoruz hala gecmedi şuan sinir oldum doktara ses kısıklığı da var bebem de bir işe yaramıyor zaten o ilaç
Acabaymelike Emine5546 valla sürdü karbonatlı su şurup sprey hepsini kullandık ama geçmedi En sonunda kendiliğinden bitti Sizde çok uğraşmayın hatta ben çocuğun dilini silcem diye diş etini kanatmıştım çok köyü oldum hepsini bıraktım sonra kendi geçti
Seymaseda Emine5546 Oldu canım sen kendi göğsünü karbonatlı su ile sil yada her emzirme öncesi göğsünü yıka bebeğede dediğim sprey al canım