Selver17 Kızlar bişey soracam oğlum emzirdikden 2 saat sonra sağım yapıyorum 70-80 cc arası sütüm oluyor sizce sütüm az mı? Bebeğim 2 ay 18 günlük
ruveydaensar Selver17 emdikten 2 saat sonra acıkmış olmuyor mu ben de yapmayı düşünüyorum da. Sağım yapmanın en doğru zamanı ne
ilknur0403 Selver17 2 saat çok uzun mesafa emzirdikden 10 dakika içinde yapmanız lazım ki meme daha emmiliyorum diyip süt üretimini arttirsın
Selver17 Happymamii çok gazı olduğunda memeyi almıyor. Sağım yapıyorum biberonla veriyorum o yüzden canım
Zhrdgn ruveydaensar ben emzirirken diğer göğsüme mochi takıyorum bebeğim uyursa hemen arkasına sağım yapıyorum gece sütü özellikle çabuk doyurduğu için bir de uykusu ağır olduğu için göğsü boşaltamıyor
ruveydaensar elifdedim emiyor aslında hem biraz sütüm artsın diye hem de belki lazım olur diye dursun istiyorum yedekte . Birine bırakmak zorunda kalırsam, sütün azalırsa vs. kullanırım öyle zamanlarda
Zhrdgn ruveydaensar gece gündüz demeden sağım yapabilirsin sağım çok arttırıyor gerçekten, keşke vaktimiz olsa yorgun olmasakta 2 saatte bir yapsak
ilknur0403 Selver17 zaten az çıkacak ki yavaş yavaş artacak eğer ki 2 saatte sağım yaparsanız sütünüz 2 saatte bir artışa geçiyor 😊
Zhrdgn Selver17 az çıksın hiç önemli değil önemli olan memeyi uyarmak, hatta az çıkıyor diye stres yapıyorsan çorap tak biberona ne kadar çıktığını görme, sağım öncesi sıcak duş ya da sıcak kompres de çok iyi geliyor