la_leomer Brcygmr 20 uçurma ne ilk defa duydum 40 uçurma var ama o nasıl oluyor 20 uçurma 40 uçurma 60 uçurma 80 uçurma devam ederiz 😅😅😅😅😅
AlyAysima Benim bildiğim 40 ucurma var. 20 günlük olunca yarı kırkı çıktı derler bizde ama özellikle bse yapılmaz yani. Ben yapmadım
Meovvmeovv Brcygmr ne 20 uçurdum ne 40 😂 sadece 40 gün sonra yıkadığım suya dualar okuyup bebeğimi öyle banyo yaptırdım. Yok pirinçler yok mercimekler yok altınlaar ayy bunaldım batıl inanç bence
Banumutdefne Bizde de yarı kırkı çıktı derler 40 basmasın derler büyükler. 3 kişiye gidilir eve girmeden ayaklarına su dökerler annenin sütü bol olsun diye bide yumurtayla hediye yada para verirler gönüllerinden kopan neyse ☺️
TheBaby Brcygmr Uçurma ne ya. 40 saçmalığını duymuştumda 20 yi ilk defa duydum. Hurafe bunlar. Hurafelere inanıp uygulamakta günah. Yıl olmuş 2022
Ysgl26 10 u da uçursaydın keşke :( amann saçma sapan işler bunlar..boşver kırkı çıkınca güzelce yıka dualarını oku başka bişeye gerek yok
Balim61 Brcygmr 40 ucurmaydi 20yemi düşmüş 😂Tabiki şart degil.40 ucurmayi bn buralarda duydm bizm taraflarda 40i cikar ama ucurma faln yok sadce yikanir bebek ve anne okdr
Brcygmr Banada başkaları söylüyor zaten aklımda yoktu böyle bir şey şuan yorumlardan sonra tamamen vazgeçtim 😑
Pol34 Brcygmr kusura bakmayın lafım size değil.6 ay kınası, yarım yaş kutlama, tam yaş kutlama, 40 uçurma, 20 uçurma 3 çeyrek uçurma bir mumdur iki mumdur üç mumdur… 😂