gzmhzdoztrk Bebeğinizi emziğe nasıl alıştırdınız çeşitli marka ve türler deniyorum fakat öğürüyor gibi yapıyor diliyle dışarı atıyor. 3 aya geldik hala alışamadık. Önerileriniz neler?
Burcinersoz gzmhzdoztrk gzmhzdoztrk bende şurda bekliyim bnde zilyon tane meme denedik şuan şu oyuncaklı olanı deneyeceğim bulamadım eskişehirde istanbula dönünce onu alıcam😂
Bernur_GT gzmhzdoztrk benim kızım 7 aylik kaç tane emzik denedim hiçbirini tutmadı yanii almayan bebek almıyor
Cansubarin Wee bybi kulanıyorum 0 numara benim de ilk aldığımı kabul etmemişti uyku esnasında vere tek alıştır dım bende
gzmhzdoztrk Cansubarin damaksınız denedim ilk şimdi damaklı aldım Nuk marka kauçuk olanı yine itiyor. Uykuya girerken vermeyi deniyorum iyice sinirlenip ağlama krizine giriyor. Şaşırdım iyice emzik etti beni 🤷🏼♀️
sedaykn Dr. Harvey Karp’ın Mahallenin en mutlu bebeğinin uyku kitabında emzik tutmayan bebekler için ters psikoloji uygulayın yazıyor. Ağzına tutun o çekince siz çıkarıyormuş gibi yapın öyle alışıyor diyor. Ben emzik vermediğim için denemedim ama deneyebilirsiniz bir de kiraz uçlu emzikleri daha kolay tutuyorlarmış.
Pnr-talha Benimkide basta tutmadi ama ben ondan daha cok inat ettim durmadan denedim sonunda tuttu hatta onunla daha iyi uykuya geciyor cok sukur kurtarici oluyor disarida agladiginda felan :)
Pnr-talha Benimkide basta tutmadi ama ben ondan daha cok inat ettim durmadan denedim sonunda tuttu hatta onunla daha iyi uykuya geciyor cok sukur kurtarici oluyor disarida agladiginda felan :)
gzmhzdoztrk Pnr-talha aynen bende onun için istiyorum vallahi çok yoruldum böyle keşke alsa öyle uyusa 🤷🏼♀️
Pnr-talha gzmhzdoztrk ısrarla dene cnm gun icinde ver agzına benimkide başta oguruyodu ole yapimca hi 15 20dk sonra tekrar deniyodum az az derken simdi baya tutuyor