Yasemin1071 Kızlar bebeğim 9 günlük.sürekli uyuyor gündüzleri zorla uyandırıyorum.göz altında hafif sarılık var gibi sizler nasıl anladınız sarılık olduğunu ve kaç gün önemli doğumdan sonra
Suleeg Yasemin1071 bizde de görüldü bol bol emzir dediler çok şükür sütüm de geliyor sık sık emzirmeye calıstım günden güne azalıyormus gibi geliyor
tosbikannesiiiiiii Yasemin1071 biz kulak muayenesine giderken arabada fark ettim sarılık olduğunu vücudu gün ışığında sarımsı görünüyor sarılık varsa herkes bebeğime sarılık olmuş dedi Ama çatlak kaynanam sarışın dedi dinlemediö kan testi yapmaya gittik çocuk sınıra çıkmıştı getirin yatırmaz dediler sonra yine kan aldılar düşmüştü yatışa gerek kalmadı
nkbi4141 Yasemin1071 Benim , annem anladı doktora gittik sarılıkmış . Hep emzirceksin dedi, belli bir seviyenin altında oldugu icin tahlil sonucu, ışık altına almadılar ve emzirme sonucu düzeldi
Huriadaveannesi Yasemin1071 benim bebeğim şükür sarılık geçirmedi sağlık ocağı kontrolünde 6 günlükken bebek iyi durumda sarılık yok dediler. Normalde de bebek ilk 7 ila 10 gün arası sarılık olmazsa daha sonra olmuyor muş zaten şuan 16 günlük oldu şükür iyi. Serin tut bebişi bide sık sık emzir gerçekten anne sütü iyi geliyor ben ilk iki uç gün gözlerinde hafif sarılık gördüm. Klimalı ortamda durdum ve bol bol anne sütü verdim. Şükür olmadı sarılık.
Sevdapl Yasemin1071 burnunu sıkın bırakın, bıraktığınızda teni sarıysa sarılık olmuştur. Bizimki beşinci gün muayenede belli olmuştu ama ben gitmeden önce anlamıştım çocuk sapsarıydı. Bir gün yattık yoğun bakımda.