Rabiaovaascu Oğlum 1 yaşında bi an da bi öksürük başladı burnu akıyo başka bişeyi yok ama ilaç vermek istemiyorum doğal yollarla yapabilceğim bişey var mı yada bitkisel katkısız şurup
isimsiz___ Rabiaovaascu biz bisolnatur kullanıyoruz bitkisel. Eşim ben çocuklar veriyorum. 1 yaşından itibaren veriliyor
eylulannesii Rabiaovaascu prospan kullanıyoruz bizde. çok memnunum o da katkısız doğal içerikli paraben içermiyor
Cnr45 eylulannesii cam kozalagi surubunu tavsiye edebilirim korona oldugumda oksurugum icin kullanmstm btmek bilmeyen hemen kesmisti cocuklarda kullanabiliyor internetten bakabilirsin ne kadar kullanabildiklerine
livanurvealpinannesi61 eylulannesii prospan da sağlığa zararlı madde olduğu açıklandı malesef eczanede bulamadık o yüzden biz.
Rabiaovaascu Nsykt geç öğrendim bunu ama öneriyle hemen gidp aldım ve gercekten etkisini gördüm gibi azaldı sanki ve tadıda çok güzel
Tugbalparslan Rabiaovaascu hemen başında bisolnatur verirseniz etkisi 2 günde oluyor ve öksürüğü kesiyor
Denizinannesiii16 Rabiaovaascu çam kozalağı şurubu her sabah aç karnına 1 çay kaşığı verebilirsin. Hasta olsun olmasın veriyorum ben bağışıklık güçlendiriyor aynı zamanda. Ve öksürüğü anında kesiyor.