GSevilay65 Akşam oldu Zeynep Arca uyuttum şimdi ne yemek yapsam die düşünüyorum sizler neler yaptınız en azından fikir olur
Selencanbaz Kuzular acil akıl lütfen ne pişirsem?! Çorbayı buldum ama bugün et tavuk baklagil hariç. Patlıcan kabak taze fasülye bakla biber dolması var sebzem. Ha bir de bezelye
Sonsuzmutluluk Selencanbaz swbzelerden türlü yap bol soğan ve patates te ekle birde makarna yada bulgur pilavı
superrrmom Selencanbaz karışık kızartma yap üzerine domates sos çorbayla iyi gider önceki akşam yapmıştım
Selencanbaz Sonsuzmutluluk hay ağzınla bin yaşa aynen ne zamandır yemiyorduk. Makarna da yapayım. Sağol annesi ❤️❤️❤️
Hilalse GSevilay65 dünden az bi ıspanağım kalmıştı bi bulgur pilavı köfte mercimek çorbası yaptım öğleden sonrada mantı haşlamıştım ondanda kaldı kim ne isterse yesin bana dokunmasın 😂
Selencanbaz superrrmom oooof bunu ben çok seviyorum. Yarın eşim evde yarın yapayım onu. ❤️Harika olur
Banumutdefne Şehriyeli bulgur pilavı, patates yemeği bide cacık 5 ay 22 günlük diş sancısı çeken bebeyle bu kadar yeter 😂
Naturall GSevilay65 Yeni taşındım bir yandan evi düz, topla onunla uğraşıyorum. Yeni dediğim 1,5 ay oldu 😂 Ben bugün sadece biber dolması yaptım
Asyaayaz1 Şehriye çorbası yapmıştım kızım için o vardı akşam içinde fırında kaşarlı sucuklu pideler yaptım yanına ayran