Tugcelanur Evett konuya nerden başlasam bilmiyorum. İşe başladım. Kaynanam bakıyordu ama yemek konusunda çok sıkıntı çekiyordu. Birde uzun süre bakamıyorum bende temizliğe giderim kreşe verelim dedi. Düzenli işe yeni girdim. Kreş fiyatları 2 2500 felan. Veremem şuan dedim. Biryer bulmuş kendi bildiği komşusundan. 1000 istemişler. 500 ben veririm 500 sen dedi. Tamam dedim. Yarım gün. 650 kırtasiye masrafı istemişler. Bakalım. Bende şuan para yok. Maaşı alınca veririm anca dedim. Kızım evde çok sıkılıyor zaten. Çok iyi olur onun içinde. Evde tek çocuk çok tek kaldı. Sosyalleşmesi için de çok iyi bir fırsat. Kesinlikle küçük şöyle böyle diyenlere aldırmıyorum.
Marianne Tugcelanur 2 yaşında kızım 2 gün gittik. kızım çok ağladı, içim paramparça. 3 yaş ideal bence, biizmki daha konuşamıyor. konuşmayı çözse vereceğim de. tam gün çalışıyorum. şimdilik bakıcı bulmaya çalışıyorum, annem memlekete dönmek istiyor.
DarkSwan Tugcelanur Anaokulu için 3 yaş uygun zaten vermenizde bir problem yok ki hatta iyi vermişsiniz. 3 yaşın altındaki çocuklar için erken olabiliyor.