Kaderinbiri Kızlar benim kızım 8 aylık karın üstü de olsa emekler pozisyonda da olsa geri geri gidiyor hiç İleri gittiğini görmedim sizinkilerde böyle mi Oldu
1712Elifeda Kaderinbiri yaşına giricek hala öyle..😄Ama istediği birşeyi gördümü gidyor sürünerek alıyor atıyor yine gidiyor ama yoksa geri geri gidip koltuğun altına park ediyor kendinii 😀😀
kirmizibasliklikiz_ Kaderinbiri benim kizim da oyleydi uzun sure geri geri gitti. Sonra kisa sure ileri emekledi ve hemen yurudu 😂
Kaderinbiri 1712Elifeda bizimkinin önüne oyuncak koyuyorum emeklesin diye heyecanlanıyor elini uzatıyor ama geri geri gidiyor ileriye gelemiyor 😂
Cigdem2689 Benim kızım da hiç emeklemedi geri sürünerek hallederdi her işini ,yürüdü öyle emekledi.. şimdi 8aylik oğlum var o da yerde sürünüyor emekleme yok gerisin geriye gidiyor bakalım babası dayısı erkenden yürümüş beklemedeyiz 😃
Kaderinbiri Wisee114 benimki 8 ay 3 günlük oldu yakınmışlar baya benimde annem emeklemeden yürür diyor bakalım görcez
Damla6117 Kaderinbiri kızım 9 aylık ken geri geri gidiyordu 11 de tam düzgün emeklemeye başladı 13,14 gibi de yürümeye başladı boşver geç emeklesin geç yürüsün ararsın valla bu günleri😂😂
Hmyra06 Benim kızımda da 8 ay 10 günlük geri geri sürünüyor dön edene istediği yere gidiyor ama ppopoyı kaldırıp emeklemiyor bazen ellerinden destek alıp kendini yukarı kaldırmaya çalışıyor ama emekleyecek herhalde diyorum
cekoslavakporseleni Kaderinbiri ilk etapta geri geri gidiyorlar ayaklarıyla kendini geriye itmek daha kolay ileri gitmek için bütün yükünü omzuna ve koluna vermesi gerekiyor, o da güçlendikçe oluyor 💕