SeninAnnenBirMelektiYavrm entazeanne Molfix 👍 piyasadaki tüm bezleri denedim neredeyse en iyisi bu. Migrosta %60 indirim olduğu zamanlar alıyorum
Birsenbirbenbirdebebek entazeanne prima aliyorum ama hep şansım yaver gidiyor 😂 amazonda indirime denk geliyorum atıyorum 350ye 100 tl Yeni üyelik zart zurt indirimi derken Uygun fiyatlı bitiyor Yani olay aslında biraz kampanya kupona da denk gelmek
Elifpeker entazeanne valla ne Molfix ne şu bu ben bimden jenny weey kullanıyorum ne gereği var pahalı bir beze birde bu pahalılıkta sleppy kullaniyordum ve sleppy sızdırıyor bu bezi arkadaşım önerdi mükemmel ben çok memnunum sleppy den daha güzel valla
entazeanne Dimitrina_kovaceva SeninAnnenBirMelektiYavrm molfix kullandık ilk zamanlar ama sanki ıslak bırakıyor gibi geldi bana bi de bebeğimde kızarıklık çok yaptı başka bir bez kullandığımda o kadar çok kızarık olmadığını anladım
entazeanne Birsenbirbenbirdebebek valla artık nerdeyse kalitesiz olan bezler bile prizma fiyatına yetişti o yüzden en sonunda primaya döneceğiz🤷♀️
livanurvealpinannesi61 Elifpeker bim bezinde alkol losyon parfüm petrol maddesi var ben içeriği temiz olduğu için can bebe kullandım 15 ay şuan molfix kullanıyorum pahalıya gerek yok evet ama içerik önemli kimyasallı ürünler zararlı. Jenny willy aşırı sert Bi bez..
Wisee114 Elifpeker Valla bizde cocuk resmen yara oldu ki ben 3 saatte en geç değişen birisiyim. Yaşındaki çocuk için belki kullanılabilir ama küçük bebekler için uygun değil bence .
Birsenbirbenbirdebebek entazeanne bencede Hele sleepy bence tam bi fiyasko Ne zaman bağladıysam çocuğun popişinde şafti kaydı
livanurvealpinannesi61 entazeanne molfix kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım ıslak bırakmıyor hiç. Onun haricinde evy baby benim en çok memnun kaldığım bez baby me var oda güzel. Diğer bezlerden memnun kalmadım.
havuclukekim Baby turco kullanıyorum 3 aylık bebeğim, kalıpları çok ufak 4 numara kullanıyorum düşün. Sızdırma yapmadı ancak şikayet olarak sanki biraz koku yapıyor bir de doluluk hissi çok fazla 🙅♀️ Genel olarak memnunum kampanyası çok oluyor o zaman alıyorum
YeniAnneIstanbul entazeanne ya biz tatilde primanin bizim bedenini bulamayinca sok marketlerde pure organic baby diye bir bez bulduk fiyati 90tl icinde 50ye yakin bez vardi. Sizdirma, pisik vs.yapmadi ve 12 saat kuru tuttu tavsiye edebilirim
Sarelleee Prima aktif bebek tek geçerim bebeğim 5 aylık geceleri altını açmıyorum sabah açtığımda bez dolu ama poposu kupkuru çok güzel zaten diğerleriyle çok bi fiyat farkı yok aralarında ama prima aktif bebek kaliteli kesinlikle👍🏼