Demirdemir merhabalar bakıcı ücretlerini merak ediyorum ? okul öncesi öğretmeniyim kayseride günde 5 saat bakacak aylık 3 bin tl istiyor bulduğum bir tane baya fazla geldi bana
Demirdemir Almondeyed benim evimde bakacak ufak tefek işlere de yardım ederim dedi bakıcı bulamıyorum herkes paraya mı doymuş anlamıyorum ki
Demirdemir 2balkiz sadecr cpcuk bakımı deği de arada ütü bulasık makinesi boşaltma ev toplama çamaşır asma falan da yaparım dedi
Ardenege38 Demirdemir Demirdemir 5 saate 3 bin fazla bence benim annemde kayseride bebege baktı 8 aylıktan 3 yaşına kadar hiç öyle afaki rakamlar istemedi Allah yardımcınız olsun
Demirdemir Ardenege38 anneniz hala bakıyor mu :)) başka bakıcılar da buldum ancak kimse eve gelmek istemiyor evimde bebekten başka kimse de olmayacak
Marianne Demirdemir annem gidecek. kreşi denedik, daha hazır değiliz. bakıcı bulmaya çalışıyorum, asgari ücret vereceğim.
Demirdemir Marianne hocam asgari de biraz fazla değil mi sonuöta fabrikada onca saat ayakta insanlar anca alıyorlar hayır keşke ben 20 bin alsam da ona asgari versem tamam ama öğretmen maaşı da öyle iyi değil ki
Marianne Demirdemir çocuk eğitimi ve gelişimi ile ilgilenecek personel arıyorum. yemeğin yedir, karnın doyur, altını temizleden ibaret olmayacak şekilde. mahallede kadınlar 1500-2000 bakıyor