Balkupum2505 Nazli13 kız cidden benim cocuk uyumuyo bu aksam 😢 töbeler olsun yarabbim. 9da uyuyan cocuk cin gibi şuan 😱
Nazli13 Balkupum2505 bende bu zamana kadar hep sonradan farkettim bebegim uyumuyordu bi öğreniyodum dolunay varmis bugun erkenden öğrendim kendimi hazirladim oncekilerde saat 5 olunca uyumustu bakalim 😂
momcan Nazli13 ah be 24 aydır her gece dolunay var o zaman benim çocuğuma başka bir sorun bulamıyorum çünkü karnı tok altı temiz karanlık sessiz mis gibi uykusu gelmiş ama 10 dakika da bir kalkıyor 🥲🥲
Nazli13 momcan iste bunlari görünce aman bi gece uyumicaksa uyumasin diyorum😔 allahim sabir versin hepimize 🙏🏻
eylulannesii Nazli13 ay benim kız da mı o yüzden uyumadı 🤔 saat 9-9:30 da çoktan uyurdu hala ayaktayız 🥴
Gigi1234 45 günlük bebeğim sabahtan beri sadece bir saat uyudu hiç böyle yapmazdı. Sürekli süt içmek istiyor memeyle kavga halinde çıldırıcam gerçekten canım çıktı bugün
Nazli13 Gigi1234 daha bebek olduğu icin memeye tutuluyor demekki benimki 4 aylik oldugu icin otur oyna hic uykusu gelip yorulmuyor dolunay olunca sjjwjssh
Mihrimahim16 Uyuttum ağlayarak uyanıyor ,🤦 bu gece kafayı sıyırmak üzereyim dolunay mıdır Tolunay mıdır lütfen bizimle uğraşmasın 😭