Mfmf2211 Mama içen 3 buçuk aylık bebeğim 1 haftadır kakasını yapmıyor. Duş aldırıyorum, zeytinyağı veriyorum doktor tavsiyesi üzerine, fitil kullandım, duphalac şurup verdim. Ne yaptıysam olmadı, tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Minnikadam21 Mfmf2211 masaj yaptınız mı youtube da var mama kullandığı sürece kabız bizde de aynı sorun var
menek16 Mfmf2211 bize doktorumuz fitil verdiginde mamayı da değiştirmemizi söyledi deneme yanılma yoluyla bulabilirsiniz dedi sma optipro kullandım hiç sevmemişti bıraktım hipp combiotic aldım sevdi ama doktorumuz o ara değiştirin dedi bebelac gold aldım ama süt kesigi görüntüsü görünce direkt bıraktım şuan aptamil conformil kullanıyoruz fitilsiz 3. günümüzde yaptı biogaia ve mamasına zeytinyagı damlatıyorum ek olarak anne sütü de az da olsa alıyor
Mfmf2211 menek16 sma comfort veriyordum bulamadığım için sma optipro aldım sonrasında çocuk kabız oldu zaten.
menek16 Mfmf2211 aptamil conformil deneyin isterseniz fitilsiz 3. günümüzde kendi yapabildi belki size de yarar ama dedigim gibi mama deneme yanılmayla bulunur bebeginize göre
Mfmf2211 Minnikadam21 hala sadece fitille kaka yapıyor ve bağırsaklarını tembelleştirmekten korkuyorum. Tekrar mamasını değiştirdim hipp combiotic organik mama aldım bakalım sonuç değişecek mi?
Mfmf2211 Minnikadam21 oldu valla arkadaşım bir de biogaia diye bir damlaya başladım artık kızım çok rahat kakasını yapıyor. Bebiş mutlu biz musmutlu. 😄
Sevvalldogan Canım bizde çok kabızlık yaşadık bebeğine sürekli bacak hareketlerini yaptır karnına doğru ittir ve kulak çöpünü zeytinyağına batırıp popo deliğiyle oyna etrafına sür bebekler huylanıyor yapabiliyor o sırada bacaklarını hareket ettir.Bir de biz probiyotik desteği alıyoruz bağırsaklarını rahatlatıyor