amansallagitsin angelka valens kullaniyorum ben doktorunuza sorun hangisini oneriyorlrmis nie bilgilendirmemisler sizi
Sscs1 angelka 15. Gün başlanıyor diye biliyorum doktorumuzda o şekilde başlattı devit 3 kullanıyoruz günde 3 damla
kayraninannesiiii Bugün 15 günlük olduk. Doktorunuz devit3 kullanmamızı söyledi. Sağlık ocağı veriyormuş direk. Günde 1 kere 3 damla seklinde..
Kuzeymomss angelka ocean 400 kullanıyorum, içeriği en temiz olan. Sağlık ocağının verdiği damlanın içeriğinin temiz olmadığını duymuştum
kayraninannesiiii Bsredz canım daha eşim bugün gece getirdi.. henüz hiç vermedik yarın baslicaz. Direk ağzına damlatıcam emdikten sonra 😊
VERA19 angelka İki bebeğimde de kullandım. İlk bebeğimde ocean D400,ikinci bebeğimde pedia d kullanıyorum. İkisinden de memnun kaldım 💛
zamangeriyeaksin @kayraninannesiiii ben çay kaşığı ile veriyorum daha basit isterseniz öyle deneyin :)
defnemommm angelka Yeni doğan bebeklerin vücutları bir sene D vitamini üretmez o yüzden takviye almanız şart şart. Devit 3 kullanıyorum ben memnunum günde 3 damla🤗 Sağlık ocaklarının verdiği damlayı doktorlar pek önermiyor çocuk doktorları