MeteYmen_Annesi 6 aylık ikizlerim var birisi su gibi kakasını yaptı ve dünde vardı ama bugün biraz daha arttı nasıl bi yol izlemeliyim yardım adin acile mi götüreyim ilk kez başıma böyle bişey geliyor
Balkizlarim MeteYmen_Annesi kaç aylık eğer 6. Aylık ise sıvı tüketimini sağlayın bol bol su verin çünkü ishalde ve ateşte vücut emilimi yapıyor ve acile gidin gerekirse geçmiş olsun ✨
MelisaGoktugMommy MeteYmen_Annesi endise etmeyin ama mutlaka acile cikarin pirinc lapasi muz yogurt verin bol bol yesin onun disinda ates kusma varmi
Minikask35 MeteYmen_Annesi bizimkide ishal sanırım salgın varmış beraberinde ateş kusma ve iştahsızlık oldu ilaç verdi ama hiçbir şekilde iciremiyoruz. Doktor bol sıvı ver patates püresi muz püresi ver dedi eğer beslenmezse serum veririz dedi geçmiş olsun inşallah kısa sürede iyilesirler
MeteYmen_Annesi Balkizlarim kakası su gibi belini aştı çok ishal korktum öyle görünce eşim yarım saate gelecek hani neşesi yerinde ama ben çok korkuyorum
MeteYmen_Annesi EJDERYAA bol bol su verdim bide ek gıda olarak çorba veriyorum ama çorba yı ilk yemiyor
Balkizlarim MeteYmen_Annesi korkulacak bir şey sakin olun panik yapmayın olabilir üşütmüş de olabilir dediğim gibi doktora gitmeden önce ek gıda dönemine geçtiyseniz muz varsa biraz muz verin pirinç lapası, yoğurt çorbası ve bol su ✨
Naturall MeteYmen_Annesi Su verin ve muz yedirin bitazcık aynı zamanda haşlanmış patates de yedirebilirsiniz. Üşütmüş olabilir, sudan olabilir su hazır su mu? Ek gıdaya geçtiyseniz ondan olabilir. Tabi gene götürün doktora ben korkmayın diye yazıyorum
BirAnneBirBebekkkKk Benimkide oldu 2 yasinda bi doktora gittik ilaclarin faydasi olmadi sonra farklı bi doktora gittik serum yaptilar iyi geldi sukur
MeteYmen_Annesi Minikask35 benim ikizimin diğeri de aynı şuan ikiside ishal eşim hastaneye götürmüyor yani verebildiğim herşeyi verdim ama yemek içmek istemiyorlar