Ayazinannesiseyda Kızlar zaten iştahsız bebekti ama en kotu domstes çorbası tarhana içerdi şimdi asla asla yemiyor iki gündür. Sadece yoğurt yiyor başka hiçbir şey koymuyor ağzına ve salyasi akiyo sürekli sizce neden olabilir
Minikprensesinannesi892 Ayazinannesiseyda yogurt soguk oldugu icin iyi geliyordur bence diş cikariyor yine de iciniz rahat etmiyorsa pazartesi bir doktora gosterin isterseniz iciniz ferahlar en azindan. Ne oldugunu bilmemek care olamamak da insani uzuyor cunku 😢
Ayazinannesiseyda Ftm_islm hadi ya boğaz mi acaba bilmiyorum arka dişler patlamış zaten kök dişleri o mu ne anlamadim nirmal hali iyi hasta gibi değil sadece çorba gibi şeyler yemiyo sadece yoğurt
Ftm_islm Ayazinannesiseyda ben dış diye düşünüyor dum birgün boyunca emme di ağzının suyu hiç durmuyor du susmayın ca gitmiştik boğaz intihap dedi ama dış te olabilir
Ayazinannesiseyda Minikprensesinannesi892 demin yoğurt çorbası yapıp verdim onu da yedi yoğurt bebek olacak. Yoğurtlu şeyler dışı yemiyor anlamadım. Tarhanasiz hiç durmazdi ağzına sürmüyor ben de diş diye düşündüm açıkçası. Salya akması genelde dişmis
Minikprensesinannesi892 Ayazinannesiseyda afiyet bal şeker olsun inşallah 🙏🏻 bol bol şifa olsun, iştah olsun farkli seyler de istesin cani 🥰 bence de pazartesi goturun doktora iciniz rahat etsin yoksa kendi kendinize kurup duracaksiniz 😇