Asli90 8 aylık bebegim var alt disleri cikti emzirirken ısırıyor ve cok canim acıyo. Korkuyorum emzirmeyi baya azalttim digerleride cikarsa yakin zamanda emzirmeyi sonlandiricam gibi ne yapabilirim
RBeyz Asli90 Benimki henüz o kadar büyümedi ama burda bir tartışmada okumuştum ısırdığında tepkisiz kalıp memeden ayırın zamanla yapmayı birakack diyordu herkes. Ama bu 8 aylık bir bebek için uygun mu bilemiyorum tabi
QueenMommm Asli90 benim kızımda yapıyordu ağlıyordum acıdan vermiyordum mememi oda istiyordu ağlıyordu ısırdığı zaman çekiyordum yada ağzına tam yerleşmedigi için memeyi ısırıyor
Kadifemsii Asli90 ya Çok zor cidden . Büyük kızım bir iki kes ısırdı tepki vermedim sıkı sıkı sarıldım ısırdığında alışkanlık haline getirmedi hemen bıraktı . Ama şimdi 5.5 aylık kızım dişleri yok ısırıyor çekiştiriyor bu haliyle bile acıtıyor bende kara kara dişleri geldiğinde ne yapacağım diyorum
herseySeninleguzel11 Asli90 Oğlum da o kadarlıkken başladı ısırmaya 1 ay oldu maşallah hiç ısırmıyor şuan 15 aylık. Kendiliğinden bırakıyorlar arkadaşıma sormuştum o da öyle demişti kendi bırakır diye pek umudum yoktu ama şükür bıraktı
Asli90 RBeyz Valla suan icime bağırıyorum yine yapıyor .Hatta hırslanıyor Üst disleride ciksa koparir sanki Sütüm var korkudan emziremiyorum resmen😩
Temmuz1 Diş dönemlerinde benimki de yapiyor 14 ayını geçti.burnunu hafifçe sıkıp biraktiriyorum ve kapatıyorum en azından bir süre yapmiyor ama cidden cok can yakıyor ya.
Asli90 Temmuz1 Ah ne guzel 14 aya kadar emzirebilsem ne mutlu bana sadece geceleri yapmıyo uyku hali oldugu icin cokta ufak benimki aklima sagip vermekten baska bisi gelmiyo
Temmuz1 Asli90 sağmak da bir alternatif tabii ama bence emzirmenin yerini tutmuyor.bir süre daha devam edin bence zamanla bırakacaktır.disler gelince bırakır inşallah.bir de dediğim gibi burnunu hafifçe sıkarak biraktirin ve kapatın başka tepki vermeyin ki oyun sanmasın.bir sure geçince tekrar emzirin.
edizsmom Asli90 14 aylıkhala bir çözüm yok ara ara unutuyor ara ara tekrar yapıyorum ama gerçekten çık can acıtıyor bazen bilerek bana bakıp yapıyor 🥹
Haffuse Ahahahahah qyni ben🤣😂🤣😂 ben de korkar oldum emzirmeye… Dis degil jilet mubarek😁 Isirdiginda tepki verme, cek agzindan ve kapat memeni… Bi sure sonra yapmamasi gerektigini anlayacak😅🤐 Ama ne kadar sure sonra , Allah bilir😆
Minnakkk Asli90 o kadar cok cekiyorum ki su durumdan Bazem emzirmek bile istemiyorum korka Korka veriyorum memeyi resmen. 13 aylık 8 dişi var ve memem artık kanıyor 😒 tepki vermiyorum tepkisizlikten canım cekildi resmen hele gecen gun cenelerini sıktım agzından alabilmek için parmagımı soktum parmagım mosmor oldu o derece kotu ısırıyor 😒 konusuyorum anlatıyorum sana süt veremem diyorum gülüyor ve yine yapmaya devam ediyor malasef
Daphnethebird Çok aç da olsa memeyi kapatıyordum ben ya da benimki bi anlığı a durup öyle ısırıyordu onu anladığım an hop diğer memeye geçiyordum onu ısıracağı zaman diğerine. Halen memeyi ilk aldığında biraz göğsüme bastırıyorum ki etrafını da ağzına alsın o zaman ısırmıyor. Dikkatini dagitmak gerekiyo