Aysunhvs Arkadaşlar 5 aylık bebeğime ocean microfer demir ilacını kaç damla vermem lazm internetten sipariş ettim eczacıya soramadım o yüzden
Esraaa55 Aysunhvs bana eczacı kılo basına bir damla dedi günde bir kez bnm bebeğim 8 kilo 8 damla verıyorum
livanurvealpinannesi61 Aysunhvs kilo başı iki damla verilir ocean çoğu yanlış veriyor malesef kilo başı 1 damla verenler değeri düşük çıktı diyor bizim de düşük çıktı az verdiğim için.
livanurvealpinannesi61 Trkn_09 arkadaşın dediği gibi kilo başı iki damla verilir 7 kilo ise sabah 7 akşam 7 damla..
Deniz32 Kilo başına 1 damla benim bebeğim 7 kilo 7damla karnı açken veriyorum doktorumuz bu şekilde önerdi
Esraaa55 Deniz32 bnde karnını doyuruyorum aradan bır saat gecınce verıyorum ama gaz oldu sizde gaz oldumu bnde acken deneyeceğim birde damlayı verdikten ne kadar sure sonra doyuruyorsunuz
Deniz32 Esraaa55 doktorda gaz yapabilir demişti ama biz herhangi bir gaz problemi yaşamadık , ben damlayı verdikten bir yarın saat sonra emziriyorum genelde gündüz tokken de d damlasını veriyorum
MinelAskEla livanurvealpinannesi61 merhaba nasıl hem sabah hem de akşam mı verilecek ben hiç öyle vermedim de ama
Karananannes livanurvealpinannesi61 bebeğim 6 kilo bende doktora soramadım ne kadar vermem lazım acaba sabah akşam olarak mı bide?
Sedanindenizi Aysunhvs 2 defa yarim olcek demisti dr bize. Cubugun uzerinde olcek cizgisine kadar. Toplam 1olcek yani
Dimitrina_kovaceva Aysunhvs kilo başına 1 damla veriyoruz canım ocean microfer. Şuan 11-12 kilo 12 damla gelmiyorum
livanurvealpinannesi61 Karananannes emzirdikten 2 saat sonra yada aç karnına verip 2 saat beslenmeli.