Yusufi 3yasinda oğlum var 7 haftalık hamileyim bulantı beni benden alıyor bu arada hastaneye 3ayimda gideceğim kendi kendime karar aldım …. iki çocukla nasıl gidiyor kizlar ve yeni hamile olanlar bu süreçler de neler yapıyorsunuz 🥰
Egemenin_Annesi Yusufi Neden 3. ayda gideceksin hastaneye onu anlamadim ? Bu cok uzun bir süre gebelikte kontrol olman lazim.
Betul43_ Yusufi 20 ay 15 günlük oğlum var ve 6 hafta 3 günlük hamileyim benimde çok mide bulantım ve baş dönmem var zor geçiyor
Gryffindor Yusufi Bence git en azından rutin testlerini yaptır. Tiroit falan yüksekse ilaç kullanman gerekir belki. Bulantı için bir şey diyemeyeceğim hamileliğimde hiç yaşamadım. Ama bir ilaç vardı arkadaşım faydasını görmüştü. Prilam gibi bir şeydi adı
MinnakPanda Öncelikle bebeğin hayırlı olsun.saglikla doğsun inşallah.İlaç kullanıyormusun bulanti için
Yusufi Egemenin_Annesi Randevu bulamıyorum ve cinsiyet için merak duygumu bastırmak için dedim en azindan hem giderim hem ogrenirim diye 🙄😂
Hayatagulumse Yusufi hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşAllah .2 cocuğum var ilk başda elbet zorlanacaksin amma sora qayet güzel geciyor
Yusufi Gryffindor Evet bende eczaneden almak istedim 150kusurat dedi sağlık ocağından yazdirayim dedim onun içinde hastanede gebelik kaydın olması lazimmis
Zera Yurtdisinda yasiyorum, 10 haftalik olmadan buradaki doktorlar bakmazlar bile. Siz aliyorsunuzdur belki ama folik asite baslayabilirsiniz. Bir de kuru fasulye varya onu 2 tane falan ilac gibi icin mideyi bastirirmis.
Yusufi Zera sağlık ocağına gittim folik asit kullanıyorum kuru fasulye cigden mi bulantiya iyi gelirmi
Gryffindor Yusufi Evet hastanede gebelik kaydın olunca otomatik sağlık ocağına da düşüyor. Ama randevu almak da zor haklısın. MHRS artık saat 10 da açıyormuş yeni randevuları talep falan oluştur biri iptal edince sana haber gelir
Cidemkisa Yusufi ayy bı an yakın geçmişe gittim 😊 oğlun 2.5yasindayken ikinciye hamile olduğunu ogrenmistim çok çok zorlu bı hamilelikti sürekli bulantı kusma prilam birazcık iyi gelmişti.iki çocuk üstelik yaşları yakın olunca evet zor oluyor ama büyüdükçe nasıl güzel oluyor anlatamam sana 🥰 şuan biri 4.5biri 1.5yasinda beraber oynuyorlar asetik biraz daha rahatim diyebilirim
Yusufi Cidemkisa ay böyle söyleyince bende dedim keske oglum 1yasindayken olsaymis şimdi büyümüştüler😂