Aselimmmmmm Kızlar günaydın ben kızımın kulaklarını deldirmek istiyorum sizce çok mu erken 9 aylık bı yandanda kıyamıyorum 🥺
Aysegul93 Aselimmmmmm ya ben buna nedense karşıyım ne gerek var bırakın büyüyünce isterse kendisi delirir. Kızım olsa ben öyle yapardım hiç gereği yok
merveebulbul Aselimmmmmm vallahi çok hevesliydim küpeye hep hayalimdi 5 aylık deldirdik hiç de ağlamadı çok şükür bir sorun da olmadı deldirir deldirmez teramisin krem sürdüm hep sabahlı akşamlı sadece o gün duş aldırmadım hiçte bi sorun olmadı sağlık ocakları bile artık deliyormuş
girl_mother Bence erken çünkü kulaklarını çekiştirip duruyorlar 3yasinda kızım kendi istedi deldirdim şimdi diyoki anne çıkaralım bende yok zamanla seveceksin diyorum öyle böyle alişti kupeye
Simayelisa Aselimmmmmm iki aylık kızım var ben deldirmeyi düşünmüyorum büyüdüğü zaman kendisi isterse o şekilde yapmayı düşünüyorum , 🤭
cansuyagmur Aselimmmmmm ben deldirmek istemiyorum ama babası deldirekşm diyor. Sanırım 1 yaştan erken deldirmezdim. 3 ay daha bekletin bence :) küçük daha.