Nilayy67 Doğum yapalı 4 gün oldu oğlumda akciğer enfeksiyonu çıktı durumu entübe diyorlar bu durumu yaşayıp iyileşen bebeişlerimiz oldumu çok üzülüyorum lütfen bebeğime dua edin bende kokusuna kavuşayım biran önce
Mirac_21032019 Nilayy67 durumu entübe yani kendi nefes alamiyo solunum destegi veriyolar demek.Merak etme korkma Allahin izniyle hicbisey olmaz yogun bakimda iyi bakarlar tedaviyle atlatir.Bizde kanda enfeksiyondan 5 gun yatmistik dogumda cok sukur iyilesti.Dualarim sizinle.
Egesmomm Nilayy67 canım benimki de enfeksiyonlu doğdu entübeyfi simdi evimizde çok şükür 8 gün kaldı yoğun bakımda antibiyotik tedavisiyle desteklediler çok zor ama sabret allahım acil şifalar versin yavruna kavustursun bir an önce
Dilaramuhammedismail Nilayy67 Allah şafi ismiyle şifa versin inşallah bende bebeğimi yoğun bakıma birakib geldim çok acı kimse yaşamasın inşallah
Dilaramuhammedismail Nilayy67 amin canim çok kötü gerçekten 3 gün oldu yavrum hela yoğun bakımda göremiyorum bilgi vermiyorlar Allah sabır versin inşallah
Gzmkyncu Dilaramuhammedismail benimki de 2 gğn önce doğdu akciğer enfeksiyonu antibiyotik tedavisi görüyor şuan. Hiç kucağıma alamadım. Çok iyi anlıyorım sizi😔 ben hamileliğimde sigara içtim acaba ondan mı diye ölcem vicdandan üstelik
Nilayy67 Gzmkyncu ben içmedim bende bayan kuaförüyüm kendimde astım hastasıyım boyaların kokusu mu etkiledi diye düşünüyorum rabbim hepsine şifa versin bir an önce kucaklarımıza alalım inşallah
Dilaramuhammedismail Gzmkyncu bizimkide İstanbul da Allah bütün hastaların şifasını versin inşallah sonra benim oğlumun amin
Dilaramuhammedismail Dilaramuhammedismail ama kesinlikle kendini suçlama ben içmiyorum sigara şu gitti benden o yüzden kapmış infeksiyon