DenizAybars Kizlar merhaba. Bebeğim dün akşam 1 de bı yatti sabaha kadar uyudu hala da uyuyor arada uyandırıp emzirmeye çalışıyorum ama hala uyumaya devam ediyor. Uyuduğu için aktif bı şekilde de emmiyor. Saat sabah 9 oldu hala uyuyor. Ne yapmam gerekiyor
Sinoom DenizAybars bebeğim 2 buçuk aya kadar sürekli uyudu 😂 sarılık yoksa kilo alımı iyiyse uyusun 🙊
Ebrunur DenizAybars bebekte sarılık olmaya bilir ancak yeniden oluşuyorda olabilir . Ensesi , ayakları , gıdığı ile falan oynayıp mutlaka emzirin
GSevilay65 DenizAybars uyuyan bebeği uyandirmayin ne güzel aynı benim kız gibi uykuyu sevio ne güzel açıksa uyanır doktorum aç olan bebek uyumaz derdi öyle de oldu masallah Süphan Allah 🧿 ama küçük uyandirmadan emzir cnm aç olsa alır zaten anne sütü
DenizAybars Btekin 1.5 aylık hayır doğumdan beri böyle değil arada böyle oluyor. Doktora götürdüm doktor normal günlük 18 saate kadar uyurlar dedi
Muserref_123 Siz yine de emzirmeye çalışın kan şekeri düşer Allah korusun hastanede hemşireler avuç içleriyle sırtlarına vurarak uyandiriyorlar ’di ayaklarını sıkın biraz burnunu sıkın daha çok küçükmüş
DenizAybars Muserref_123 işte bende kan şekerinin düşmesinden korkuyorum ama arada boyle derin uyuyor
Derinsu2 DenizAybars ya tabi insan özlüyor ama onlar için uyku çok önemli ve emziriyorsanda bence hiç bozma
Simayelisa DenizAybars bence siz yinede iki saatte bir uyandırıp emzirmeye çalışın topuklarina vurarak burnunu siktirarak yüzünü silerek uyandırmayi deneyin daha çok minik benim kızım 52 günlük gündüz çok sık emmek istiyor emziriyorum ama gece 2 saatte bir ne yaparsam yapayım uyanmıyor 3-3.5 saat olunca kendiliginden uyanıyor bende o yüzden ellemiyorum ama uyanmiyorsa uyandırın uzayan sarılık vs olabilir yeniden oluşabilir sarılık
Derinsu2 DenizAybars Geçer gibime geliyor o yüzden endişe etme fazla üç saate bir emzir ama altını değiştirmeyi imha etme de pişik olmasın