tarcinnn Kızlar düz kafa yastığı alacağım ama siz kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız hangi model acaba ? Babyjem çok ince yazmışlar lucky olan marka da yamuk dikim falan yazmış bir kaç kişi de. Bilemedim o yüzden
tarcinnn ikizerkekannesi kaçıncı ayda kullandınız acaba internette insanlar bir işe yaramıyor falan yazmış aklım karıştı. Benim oğlum 2 aylık sağ tarafta düzleşme olmuş da kafasını çeviriyor sürekli sola yatmak istemiyor ondan alacağım
Simge666 tarcinnn ben aldım ama kulakları kıvrılmaktan kepce oldu pekte bi ise yaramıyor açıkçası destekle yattığı taraf değişebilir
Sibtug tarcinnn aynı şeyi bende yaşıyorum 3 aylık bebeğim ve sağa yatmaktan kafası yamuk hemen babyjem aldım başka markanın olduğunu bilmiyodum ama baya fark etti kafada bariz bi değişim henüz yok daha 1 ay oldu olmadı kullanalı ama en azından ensese tutuyor kafayı ve sola da bazen dönüyor
ikizerkekannesi tarcinnn bende 1.5 -2 aylıkken başladım kullanmaya 4-5 aylık olasıya kadar kullandım çok iyi geldi düzeldi kafası ben araştırmadan almıştım e bebekte o vardı aldım direkt
tarcinnn Simge666 destekliyorum ama bi şekilde dönüyor yine de🥲 kundakdan bile kurtarıyor bir şekilde kendini sıpa 😅
Sibtug tarcinnn yani biraz ince evet gece kayıyor yastıktan ben can havliyle gidip aldım keşke araştırsaydım eğer güzel alternatif varsa onu alın bence ince hakikaten