Öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir iller gerçekten sabahlara kadar ağladığımı biliyorum iki sen olcak nerdeyse atlatalı hala izleri var vücudumda bu illetten kurtulmak bir sabır süreci ben kendi uyguladığım ve iki hafta da kurtulduğum yöntemleri söyleyeyim öncelikle eczaneden vazelinli kükürt karışımı yaptırın( bunu kullanırken atabileceğiniz kuyafetlerle kullanın ve kükürtlü kuyafetleri başka kıyafetler ile makinada yıkamayın kokusu asla çıkmıyor) gerçek kükürt sabunu alın ve duşu yalnızca bunula alın eczaneden vilkinson pomad edinin en az 4 tüm bunu sürün ve kendinizi 24 saat streçleyin duş kükürtlü sabun ile duş alın ve aynı işlemi tekrar yapın bu rutin toplam 3 defa olacak şekilde tekrar edin yani 3 gün bu arada kullandığınız ürünleri(çarşaf kıyafet) hemen yıkamayın önce bir çöp poşetine koyun ağzını sıkıca bağlayın 3 gün beklesin sonra 60 derecede yıkayıp ütüleyin . 3 günlük pomad süreci bitince gazelini karışımı uygulayın bunu da 7 gün sabah akşam uygulayın ve her gün duş almaya devam edin pomaddan sonra kaşıntınız daha çok artacak çünkü deriden çıkmaya çalışan uyuz böceği de çok kaşıntı yapıyor . Bunun için de spreyli bir şişeye yarı yarıya su ve beyaz sirke karışımı yapın kaşınan yere bir pamuğa sıkıp kapatın bunu ger kaşınan yere kaşımasan yapın çünkü uyuz kaşıntısı izi asla geçmiyor bu sprey hem kaşıntıyı alıyor hem uyuz böceklerini öldürüyor oturup kalktığınız her yere de bu spreyi sıkın mutlaka beyaz sirke çok etkili gerçekten bu süreçte bitikten sonra vazelin karışına bir hafta ara verin ve sadece kükürtlü sabunla duş alıp kaşınan yere beyaz sirke pres yapmaya devam edin bir hafta sonra tekrar 3 gün vazelinli kükürt karışımını sürün eğer bir tane bile kalırsa tekrar yayılıyor sonra kurtulacaksınız inşallah benim bu şekilde iki hafta da kaşıntım bitti